Waardebepaling

Het is altijd mogelijk om met ons contact op te nemen voor een vrijblijvende indicatieve waardebepaling van de woning. Bij de verkoop van een woning wordt door ons ook altijd voor de verkoop een indicatieve waardebepaling afgegeven.

In bepaalde gevallen is het nodig om een waardebepaling op papier te krijgen, maar is er (nog) geen volledige taxatie nodig. Met een waardebepaling wordt net als bij een taxatie wel op een vergelijkbare manier gekeken naar de waarde van de woning, maar wordt er een minder uitgebreid rapport opgesteld.

De waarde van een woning is sterk afhankelijk van de woonoppervlakte, het perceel, de staat van onderhoud, afwerking, aanwezige voorzieningen en recente transacties van vergelijkbare woningen in de omgeving. De taxatiewaarde is de economische waarde die wordt toegekend dat geldt niet voor een indicatieve waardebepaling, de opbrengst bij verkoop van de woning kan hiervan afwijken.  

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.