Onze diensten

Aankoop

Zelf weten wij allebei nog goed hoe de zoektocht verliep naar onze 1e eigen woning, jaren later onze woningen verkopen en op zoek naar een grotere woning voor ons samen. Een woning kopen dat doe je niet iedere dag en vaak krijg je veel indrukken in een hele korte tijd.

Lees hier meer over aankopen

Verkoop

Een woning verkopen daar komt veel bij kijken, zowel praktisch als emotioneel. Iedereen heeft een eigen reden om een woning te koop te zetten. Tijdens een oriënterend verkoopgesprek geven wij onze klanten de ruimte om hun verhaal te doen.

Lees hier meer over verkopen

Verhuur

Naast het verkopen en aankopen, kunnen wij ook helpen bij het verhuren van woningen. Bij het verhuren van een woning vinden wij het ontzorgen van de verhuurder en selecteren van een gescreende huurder onze voornaamste taken. Wij bieden woningen in de verhuur aan op verschillende media, waaronder Funda en natuurlijk social media om bij een groot publiek onder de aandacht te komen.

Lees hier meer over verhuur

Waardebepaling

Het is altijd mogelijk om met ons contact op te nemen voor een vrijblijvende indicatieve waardebepaling van de woning. Bij de verkoop van een woning wordt door ons ook altijd voor de verkoop een indicatieve waardebepaling afgegeven.

Lees hier meer over waardebepaling

Hypotheek

Voor het kopen van een woning moet er ook vaak een hypotheek worden afgesloten. Wij hebben wel kennis van hypotheken en levensverzekeringen en kunnen hierdoor algemene vragen beantwoorden.

Lees hier meer over hypotheek

Taxaties

De meeste hypotheekverstrekkers willen tegenwoordig een taxatie conform NWWI, waarbij het taxatierapport wordt gevalideerd en opgenomen in het taxatieregister. Het NWWI is het Nationaal Woning Waarde Instituut, een onafhankelijke partij. Voor meer informatie nwwi.nl

Lees hier meer over taxaties

Executie veiling

In Nederland kennen wij meerdere (online) veilingen waarop woningen en andere vastgoedobjecten geveild worden. Bij een executie veiling wordt de woning verkocht door de hypotheekverstrekker (bank) of beslaglegger. Vaak is voor een woning dan geruime tijd geen hypotheek betaald of zijn er problemen met bijvoorbeeld de Belastingdienst.

Lees hier meer over executie veilingen

Recreatiewoningen

Vanaf deze zomer gaan wij 3 vakantiewoningen te huur aanbieden op onze website. Alle woningen bevinden zich in de gemeente Midden-Drenthe vlakbij Westerbork met vele recreatiemogelijkheden in de directe omgeving. Via ons kunt u dan een 6-persoons vrijstaande woning huren of een 4-persoons 2-onder-1 kap woning met tuin rondom.

Lees hier meer over recreatiewoningen