Taxaties

De meeste hypotheekverstrekkers willen tegenwoordig een taxatie conform NWWI, waarbij het taxatierapport wordt gevalideerd en opgenomen in het taxatieregister. Het NWWI is het Nationaal Woning Waarde Instituut, een onafhankelijke partij. Voor meer informatie nwwi.nl

Onze focus hebben wij gelegd op de aankoop en verkoop van woningen en voeren geen NWWI taxaties uit. Er zijn in de regio meerdere goede NWWI taxateurs en wij kunnen bemiddelen in de taxatie.

Waardebepaling

Waardebepalingen en indicatieve waardebepalingen voeren wij wel uit en hiervoor kan je ons altijd benaderen. Mocht je nadenken over de verkoop van je woning dan zullen wij altijd een indicatieve waardebepaling uitvoeren.

De waarde van een woning is sterk afhankelijk van de woonoppervlakte, het perceel, de staat van onderhoud, afwerking, aanwezige voorzieningen en recente transacties van vergelijkbare woningen in de omgeving. De taxatiewaarde is de economische waarde die wordt toegekend, de opbrengst bij verkoop van de woning kan hiervan afwijken.

Vraag hier een waardebepaling aan