Recreatiewoningen

Een huis moet je thuis zijn, maar soms heb je behoefte om even tot rust te komen. Bent u ook toe aan rust en even een totaal andere omgeving, ook dan bieden wij opties voor vakantiehuis. In plaats van bollenvelden met files richting de Keukenhof in de lente of richting het strand in de zomer, rust en ruimte in een bosrijke omgeving.

Echt een plek waar je voor of na een verhuizing even kan relaxen, met mooie fiets- en wandelroutes in de omgeving. Leuke speelplaatsen en een zwembad voor de kinderen op het park. ’s Morgens wakker worden van de vogels en ’s avonds nog nagenieten van de dag in de tuin.

Vanaf deze zomer gaan wij 3 vakantiewoningen te huur aanbieden op onze website. Alle woningen bevinden zich in de gemeente Midden-Drenthe vlakbij Westerbork met vele recreatiemogelijkheden in de directe omgeving. Via ons kunt u dan een 6-persoons vrijstaande woning huren of een 4-persoons 2-onder-1 kap woning met tuin rondom.

Bekijk recreatiewoningen

Houdt onze website en social media in de gaten voor previews! Wilt u nu al meer weten, neem contact op.

Zoekt u ter overbrugging in de wintermaanden (november tot en met maart) een tijdelijke woning wegens omstandigheden (brand- of stormschade) of omdat uw nieuwe woning nog niet is opgeleverd, ook daarvoor bieden wij mogelijkheden.

Neem contact met ons op